Sabado Mayo 25 2019 

El Diari Perdut De Don Juan por Douglas Carlton; Josefina Caball Guerrero

El Diari Perdut De Don Juan por Douglas Carlton;                                                                                  
        
          Josefina Caball Guerrero epub

Descargar El Diari Perdut De Don Juan por Douglas Carlton; Josefina Caball Guerrero Epub y PDFDouglas Carlton; Josefina Caball Guerrero con El Diari Perdut De Don Juan

És una època de descoberta i de decadència, quan l'or que arriba sense parar al port de Sevilla devalua tant el valor dels diners com el de l'amor mateix. En aquests temps convulsos neix Juan Tenorio, un nadó que és abandonat a l'estable d'un convent. Criat en secret per les monges, aprèn a estimar i respectar les dones i el seu màxim desig és convertir-se en capellà, fins que s'enamora d'una de les germanes. El poderós marquès de la Mota el recluta aviat perquè li faci d'espia, i serà el mateix marquès qui li ensenyarà a convertir-se en el llibertí i el seductor de dones més gran del món. Després d'un combat amb espases amb l'home més poderós de l'Imperi, Don Juan es veu obligat a fugir de la fúria assassina de la Inquisició, que lluita contra totes les formes de llibertinatge, els comportaments desviats i les heretgies. Després de conèixer incomptables dones, el marquès el convenç de portar un diari. En les seves pàgines Don Juan explica les seves aventures i les arts de la passió de les quals és mestre. Però el que finalment l'impulsa a confessar-ho tot, i el que posa en perill la seva vida i el seu honor, és l'aventura més perillosa de totes: l'amor boig per l'única dona que podria aconseguir que oblidés totes les altres. El llibre que teniu a les mans és una nova aproximació a les aventures de l'amant més famós de tots els temps.
Obtenga el libro de El Diari Perdut De Don Juan en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.


 • Título: El Diari Perdut De Don Juan
 • Autores: Douglas Carlton; Josefina Caball Guerrero
 • Publicado: 01/06/2007
 • ISBN: 9788479014797
 • Tamaño: 24 MB
 • Nº de páginas: 288
 • Idiomas: Español
 • Valoración: ★★★★★
 • Formato : PDF, EPUB