El domingo Agosto 25 2019 

Som Pap (prohibit Als Pares): La Nostra Vida, El Nostre Rotllo por Josep Lobato; Oriol Sabat; Venus

Som Pap (prohibit Als Pares): La Nostra Vida, El Nostre Rotllo por Josep Lobato;
          
        
          
            Oriol Sabat;
          
        
          
            Venus epub

Descargar Som Pap (prohibit Als Pares): La Nostra Vida, El Nostre Rotllo por Josep Lobato; Oriol Sabat; Venus Epub y PDFJosep Lobato; Oriol Sabat; Venus con Som Pap (prohibit Als Pares): La Nostra Vida, El Nostre Rotllo

"Després de l'èxit del primer llibre, m'he cansat d'explicar que PAP no és només sexe. PAP som tots nosaltres. Per això, en aquest nou llibre recollim testimonis i moments del programa sobre altres temes que també formen part de la nostra vida: els amics, la parella, la relació amb els pares, sortir de festa, els problemes que un té quan es pensa que el món està en contra seu...""En aquest nou volum ens hi mullem tots. Els oients, per suposat. Però també nosaltres, l'Uri, la Venus i jo, ja que us expliquem amb anècdotes personals com hem viscut tots aquests temes. L'Uri, seguint el rotllo "jarto» que el caracteritza, fa un repàs a les farres, les mogudes i les "locures vàries" que es fan i es tenen amb els col·legues (la teva segona família!). La Venus, aquesta barreja divina d'allò sexual i maternal, ens parla de casos de gent que ho ha passat malament o que s'ha enfrontat a problemes de tot tipus, sense oblidar-se d'explicar les seves pròpies experiències en aquest camp. I un servidor, Josep Lobató, intenta donar un cop de mà amb anècdotes personals sobre els problemes que afecten la relació amb els pares i els maldecaps que sorgeixen quan es té parella. Perquè nosaltres també SOM PAP."
Som Pap (prohibit Als Pares): La Nostra Vida, El Nostre Rotllo está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.


 • Título: Som Pap (prohibit Als Pares): La Nostra Vida, El Nostre Rotllo
 • Autores: Josep Lobato; Oriol Sabat; Venus
 • Publicado: 06/04/2006
 • ISBN: 9788478715787
 • Tamaño: 14 MB
 • Nº de páginas: 112
 • Idiomas: Español
 • Valoración: ★★★★★
 • Formato : PDF, EPUB