El domingo Agosto 25 2019 

La Segona Guerra Mundial (ii) por Winston Churchil

La Segona Guerra Mundial (ii) por Winston Churchil epub

Descargar La Segona Guerra Mundial (ii) por Winston Churchil Epub y PDFWinston Churchil con La Segona Guerra Mundial (ii)

Aquest llibre aborda detalladament i minuciosa els successos clau i de més importància de l’etapa final de la Segona Guerra Mundial en la seva fase decisiva (desembre de 1941-agost de 1945): les operacions amfíbies en el nord d’Àfrica, Sicília i Itàlia, el dia D, les conferències entre els Estats Units, la Gran Bretanya i la Rússia soviètica, Pearl Harbour, la batalla del Alamein, la caiguda de Mussolini, l’alliberament de l’Europa Occidental, el llençament de la bomba atòmica sobre Hiroshima i Nagasaki, l’establiment del teló d’acer…Winston S. Churchill, testimoni excepcional de tots els fets relatats, confirma en aquest volum, que completa les seves memòries sobre la Segona Guerra Mundial (maig 1939-juny 1941), un testimoni “en primera fila” del camp de batalla amb la seva ploma lúcida i incisiva, i amb l’inigualable estil literari que el va conduir a obtenir el premi Nobel de Literatura el 1953. Una visió diferent i definitiva d’un dels episodis més crucials de la història de la humanitat, que van canviar el rumb del panorama polític, econòmic i social tant europeu com mundial. Tot això recolzat per un Epíleg que va escriure sobre els anys que van seguir la seva retirada del càrrec de primer ministre de la Gran Bretanya, el 26 de juliol de 1945.Un extraordinari document, considerat una obra mestra de la literatura del segle XX, que trascendeix els gèneres i esdevé un clàssic de la política, la diplomàcia i l’estratègia militar.
En esta página puedes descargar el libro La Segona Guerra Mundial (ii) sin registrarte. ¡Descarga gratis a alta velocidad en formato epub, torrent, fb2, pdf!. Descargar o lea el libro de La Segona Guerra Mundial (ii) en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.


  • Título: La Segona Guerra Mundial (ii)
  • Autores: Winston Churchil
  • Publicado: 09/05/2005
  • ISBN: 9788497342506
  • Tamaño: 11 MB
  • Nº de páginas: 720
  • Idiomas: Español
  • Valoración: ★★★★★
  • Formato : PDF, EPUB