El jueves Abril 18 2019 

Manual Per A Policia I Aspirants A Policia por Manuel Rodriguez-farge Ricetti

Manual Per A Policia I Aspirants A Policia por Manuel Rodriguez-farge Ricetti epub

Descargar Manual Per A Policia I Aspirants A Policia por Manuel Rodriguez-farge Ricetti Epub y PDFManuel Rodriguez-farge Ricetti con Manual Per A Policia I Aspirants A Policia

RODRIGUEZ-FARGE RICETTI, M. (COORD.)El present llibre és el fruit de la vocació d'un col·lectiu de professors de l'Escola de Policia de Catalunya per l'ensenyament i la divulgació d'alguns dels més destacats temes relatius a la policia. Enfocat com a manual en el sentit estricte de la paraula, és a dir, com a instrument o eina de consulta àgil i lectura fàcil, de manera que, efectivament, pugui ser útil pel professional de policia o per aquells juristes que es relacionin per raó del seu treball amb la policia o amb la funció de policia. De fet, en els autors d'aquesta obra concorren les esmentades condicions o qualitats, apart de la de professors. Però, justament per l'activitat docent que desenvolupen, han escrit pensant també en els estudiants o aspirants a policia. S'ha tingut en tot moment cura (per tal) d'oferir claredat en l'exposició dels temes i en l'anàlisi de les qüestions, cercant, sempre que fos possible, concisió. No ha estat, per això mateix, intenció dels autors aprofundir teòricament ni, molt menys, exhaurir els respectius temes tractats. Cal afegir, a més a més, que s'ha volgut cobrir una buidor en la matèria - i, perquè no dir-ho, en el mercat -, doncs no coneixem, si més no en llengua catalana, una obra de les característiques de la present. Ens referim a l'estudi de tant importants capítols de la missió de la policia des de la perspectiva dels drets humans i de la mateixa deontologia de la policia.
Manual Per A Policia I Aspirants A Policia está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.


  • Título: Manual Per A Policia I Aspirants A Policia
  • Autores: Manuel Rodriguez-farge Ricetti
  • Publicado: 14/04/2005
  • ISBN: 9788496354333
  • Tamaño: 27 MB
  • Nº de páginas: 290
  • Idiomas: Español
  • Valoración: ★★★★★
  • Formato : PDF, EPUB